Samen jouw bedrijf
online verbeteren

Wij zorgen voor online succes door perfecte websites,
conversiegerichte marketing & campagnes die tot resultaat leiden

Webshop laten maken

Ben je op zoek naar een creatief en ervaren internetbureau die maatwerk webshops ontwikkeld in de regio Noord-Brabant? Dan ben je bij Swep Creations aan het juiste adres! Wij ontwikkelen webshops met een professionele uitstraling. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de webshop gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. We ontwikkelen onze webshops met behulp van WooCommerce. Dit is een uitstekend platform voor het bouwen van zoekmachine-vriendelijke webshops en garandeert een eenvoudige werken in het beheren van orders.

Mobielvriendelijk

We zorgen ervoor dat je webshop op ieder apparaat een prachtige uitstraling heeft.

Zoekmachine optimalisatie

We zorgen ervoor dat je webshop vindbaar is bij zoekmachines zoals Google en Bing.

Conversiegericht

We zorgen ervoor dat je webshop een verlengstuk is van je bedrijfsdoelen.

Benieuwd hoe we je online kunnen ondersteunen?

Eenvoudig zelf je webshop beheren

Elke webshop die wij ontwikkelen maakt gebruik van het WooCommerce platform. Binnen WooCommerce kun je gebruik maken van zeer krachtige functionaliteiten en bestaat de mogelijkheid koppelingen te maken met andere systemen.

Bij het opleveren van je webshop krijg je een uitgebreide uitleg over hoe je producten kan beheren, hoe je zelf eenvoudig bestellingen kan afhandelen en hoe je zelf kortingscodes kan toevoegen.

Waarom een webshop bij ons?

We ontwikkelen efficiënte en op maat gemaakte webshops waar je op kan rekenen. Jouw webshop zal niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Zo besteden we extra aandacht aan conversie-verhogende call-to-actions zodat klanten iets bij je willen kopen. Ook zorgen we ervoor dat je webshop goed vindbaar is in Google zodat je geen klanten misloopt. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent, met onze geruime ervaring zorgen we ervoor dat je een top webshop krijgt!

De prijs van van de webshop is afhankelijk van de mate van complexiteit die nodig is. We zorgen ervoor dat de doorlooptijd van kennismaking tot oplevering maximaal 5-10 weken in beslag neemt. Je hebt al een complete webshop vanaf €3.250.