Scroll naar boven

ERP-oplossingen

ERP-oplossingen

We hebben de laatste jaren verschillende universele web-oplossingen ontwikkeld. Deze web-oplossingen zijn ontstaan om een bepaald probleem binnen onze organisatie op te lossen. Sommige van deze oplossingen hebben wij verder in eigen beheer door ontwikkeld. Deze applicaties kunnen u helpen om effectiever en efficiënter te werken.

Overal beschikbaar

Overal beschikbaar

We zorgen ervoor dat de software op ieder apparaat toegankelijk is.

Razendsnel

Razendsnel

We zorgen ervoor dat de software altijd snel beschikbaar is.

Veilige gegevensopslag

Veilige gegevensopslag

We zorgen ervoor dat al je gegevens goed beveiligd zijn.

Wat is ERP-implementatie?

Het succes van een ERP-implementatie is veelal afhankelijk van een ERP-selectietraject die op een degelijke wijze is uitgevoerd. Het is hierbij van belang dat de organisatie, de leverancier en de software optimaal op elkaar aansluiten en zo onnodig hoge kosten kunnen worden vermeden.

Wij ondersteunen je binnen het gehele selectietraject, van het beschikbare budget tot aan de uiteindelijke implementatie van de software. Indien processen nog niet geoptimaliseerd zijn, zullen we gezamenlijk kijken welke voordelen er behaald kunnen worden.

footer-new

Deze ERP-oplossingen kunnen we implementeren

Momenteel ondersteunen we verschillende ERP-oplossingen op het gebied van Project Management, Customer Relationship Management en Human Resource Management. Naast deze oplossingen kunnen we je ondersteunen bij een migratie naar Office365. Staat het ERP-pakket niet in de onderstaande lijst, maar ben je wel benieuwd of wij deze kunnen implementeren? Dan kun je eenvoudig contact opnemen.

CMS Hub

Contentbeheersoftware die flexibel is voor marketeers, krachtig voor ontwikkelaars en klanten een gepersonaliseerde, veilige ervaring biedt.

Marketing Hub

Marketing software om je helpt om meer bezoekers te trekken, meer bezoekers te converteren en complete marketingcampagnes uit te voeren.

Sales Hub

Tijdbesparende verkoopsoftware die u helpt om meer inzicht te krijgen in potentiële klanten, de taken die u haat te automatiseren en sneller meer deals kunt sluiten.

Service Hub

Klantenservice-software die je helpt bij het leggen van contact met klanten, verwachtingen te overtreffen en je bedrijf te laten groeien.

Microsoft-Office-365

Microsoft 365

Microsoft 365 is de productiviteitscloud die de beste Office-apps in zijn klasse combineert met krachtige cloudservices.

afas-software

AFAS Software

Automatiseer al je administratieve processen in één en hetzelfde softwarepakket: met Financieel, HRM, Payroll, CRM en Projectmanagement.

salesforce

Salesforce

Salesforce levert gepersonaliseerde ervaringen die klanten verwachten met behulp van het geïntegreerde CRM-platform, Salesforce Customer 360.

Zoho

ZOHO

ZOHO biedt een End-to-end, volledig aanpasbare CRM-oplossing voor groeiende bedrijven en ondernemingen door de toepassing van AI.

Waar we je mee kunnen helpen

Website ontwikkeling

We ontwerpen, ontwikkelen en implementeren een maatwerk website waar je lange termijn profijt van hebt.

Webshop ontwikkeling

We zorgen voor een conversiegerichte webshop waardoor je eenvoudig al je producten online kan verkopen.

Website hosting

We zorgen voor snelle kwalitatieve hosting waardoor je website razendsnel voor klanten beschikbaar is.

Maatwerk software

We ontwikkelen online maatwerk software die volledig zijn afgesteld op je bedrijfsbehoeften.

Online marketing

We zorgen ervoor dat je website goed opvalt in de organische zoekresultaten van onder andere Google en Bing.

ERP-oplossingen

We ontwikkelen bedrijfsspecifieke ERP-oplossingen en implementeren bestaande pakketten.

Benieuwd hoe we je online kunnen ondersteunen?

Wij werken iedere dag vol enthousiasme aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Dit doen we door een effectieve werkwijze te hanteren en daarnaast één aanspreekpunt voor alle vragen te bieden.

We maken gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.