Samen jouw bedrijf online blijven verbeteren.

Haal meer uit je website.

Meer bezoekers meer klanten.

Web Development

Wilt u graag een compleet nieuwe website ontwikkelen of toch liever uw huidige website verbeteren? Wij zijn experts in het ontwikkelen van maatwerk websites en webwinkels.

Swep Creations is een designbureau die door middel van een goede gebruiksvriendelijkheid aansprekende websites ontwikkeld voor grote en kleine organisaties. Onze websites zijn daarom heel toegankelijk, wat u de mogelijkheid geeft om zelf uw website aan te passen.

Wordpress CMS

Om deze toegankelijkheid te bieden bouwen wij onze websites door middel van WordPress. WordPress is een open-source CMS (Content Management Systeem), waar duizenden ontwikkelaars dagelijks bezig zijn om WordPress te verbeteren.

Bekijk hier onze werkwijze

Onbeperkte functionaliteiten

Wordpress biedt een onbeperkte functionaliteit door middel van plug-ins. Deze plug-ins breiden de functionaliteit grof uit.

Beveiliging

Wordpress biedt de benodigde beveiliging die u van een CMS kan verwachten. Ook kunnen plug-ins gebruikt worden om dit te verhogen.

Flexibiliteit

Wordpress biedt veel mogelijkheden om uw website uit te breiden door middel van een grote hoeveelheid thema's.

Zoekmachine optimalisatie

Wordpress zorgt er automatisch voor dat pagina's goed gevonden worden. Door de Yoast-SEO plug-in te gebruiken kan dit verbeterd worden.

Gebruiksvriendelijk

Wordpress is een van de meest gebruiksvriendelijke Content Management Systemen. Zo kan met weinig kennis de website geupdate worden.

Leverancier onafhankelijk

Wordpress heeft geen standaard leverancier, maar wordt dagelijks verder ontwikkeld door duizenden vrijwilligers.

Bekijk onze web development pakketten

Simpele, flexibele en voorstelbare prijzen. Kies welk pakket het beste bij u past.

Basis
Medium
Webshop

Heeft u na het lezen interesse gekregen?

Neem dan voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op.