Samen jouw bedrijf online blijven verbeteren.

Haal meer uit je website.

Meer bezoekers meer klanten.

Search Engine Optimization

Wilt u graag uw website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten hebben? Het is voor bedrijven tegenwoordig onmisbaar om geen gebruik te maken van online marketing.

U kunt Search Engine Optimization inzetten voor een hogere populariteit van uw website en daardoor zullen er meer bezoekers, die eventueel klant willen worden, contactinformatie willen achterlaten of zich gaan abonneren op uw nieuwsbrief.

Ons doel

Swep Creations heeft als doel uw bedrijf online beter vindbaar te maken. Om dit te kunnen doen ontwikkelen we eerst een online marketing strategie. Deze online marketing strategie wordt samengesteld op basis van uw keuzes en prioriteiten.

Om de impact van deze online marketing strategie na implementatie te meten zorgen we ervoor dat alle clicks op uw website meetbaar zijn, zodat u op basis van deze gegevens een compleet resultaat heeft. Om deze resultaten weer te geven maken wij gebruik van Google Analytics.

Google Analytics

Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Deze statistieken omvatten onder andere de verschillende bezoekersstromen met de bijbehorende demografie, de verkeersbronnen en de inzicht in de pagina weergaven op uw website.

Heeft u na het lezen interesse gekregen?

Neem dan voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op.