Vooronderzoek

Allereerst maken we samen een inventarisatie van de gewenste behoeften en eventuele wensen die u aan de website stelt. Op basis hiervan kunnen we in kaart brengen waar u op dit moment staat. Wanneer dit in kaart is gebracht hebben we een goed beeld van uw bedrijf en wat er voor nodig is om uw bedrijf nog beter online weer te geven. Met deze gegevens stellen we een eerste opzet op.

Opzet en structuur

De tweede stap in ons ontwikkelproces is een opzet maken van de input die voortkomt uit het vooronderzoek. Het resultaat hiervan is een vroeg concept van de website met een ontwerp dat aansluit op uw behoeften en wensen. Hiernaast leggen we vast over welke uiteindelijke functionaliteit de website moet voldoen en wat hiervoor gebouwd dient te worden. Ook brengen we de structuur in kaart door middel van een Sitemap.

Ontwerp

De derde stap in ons ontwikkelproces is het ontwerpen van een definitief ontwerp voor uw website dat aansluit op uw behoeften, wensen en eventuele feedback op de vorige stap. Om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed aansluit op de uitstraling van uw bedrijf zal er tijdens deze stap veel communicatie plaatsvinden, zodat wij zeker weten dat u tevreden bent over de uitstraling.

Ontwikkeling

De vierde stap in ons ontwikkelproces is het ontwikkelen van de website op basis van het goed gekeurde ontwerp uit de vorige processtap. De ontwikkeling gebeurd via WordPress waar u hierboven meer over gelezen heeft.

Content

De vijfde stap in ons ontwikkelproces is het plaatsen van de door u aangeleverde content. Ook kunnen wij u zorg afnemen door de teksten door een Copyrighter te laten schrijven. Doordat de website is ontwikkeld via WordPress is het makkelijk om teksten en afbeeldingen later zelf nog aan te passen. Wij kunnen u ook ondersteunen bij het vinden van passende stock-afbeeldingen en het professioneel aanpassen van afbeeldingen.

Optimalisatie en Support

De laatste stap in ons ontwikkelproces is het zorgen voor groei. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf online blijft groeien nemen wij regelmatig contact met u op om te kijken of u nog tevreden bent met de website. Ook is het mogelijk om nieuwe aanpassingen te maken of onderhoud van uw website in te plannen. Uiteraard kunt u ons altijd bereiken als u nieuwe ideeën of vragen heeft.

Heeft u na het lezen interesse gekregen?

Neem dan voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op.